Mustan lampaan tupa

Vilppulan seurakuntakoti

Hengellinen ryhmä etsijöille, eksyneille ja uupuneille. 3.10 Mustan lampaan tupalaiset mukana Majataloillassa.

Hengellinen ryhmä ihmisille, jotka kamppailevat tai ovat kamppailleet riittämättömyyden, päihde- tai mielenterveysongelmien, uupumuksen tai muiden taakkojen kanssa. Jos koet olevasi musta tai eksynyt lammas, tule mukaan ja katso olisiko tämä ryhmä sinulle mieleinen paikka levähtää kristillisen sanoman äärellä. Illassa hartaus, hengellisiä lauluja, keskustelua, rukousta, teetä. Saa osallistua keskusteluun, mutta saa myös olla vaan ja kuunnella jos siltä tuntuu. Kysele kyytiä jos sinun on vaikea päästä Vilppulaan.

diakoniatyöntekijä

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Pohjaslahden aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.

Ekumeeninen kirkko- ja kulttuurivaellus Kolhossa klo 13 alkaen

Kulttuurikesän ekumeeninen kirkkovaellus yhdessä kaupungin, Kyläyhdistyksen ja Ortodoksikirkon kanssa

Yhteiskristillinen rukouspiiri Mäntän seurakuntatalossa.

Rukoilemme yhteisten asioiden puolesta.

Tammikoskentie 156, 35700 Vilppula