Naisten ilta

Käymme läpi seuraavan sunnuntain evankeliumia. Kullakin kerralla on Raamatun pohjalta aiheeseen liittyvä johdanto, joka valottaa evankeliumia ja pyhäpäivän muita tekstejä eri näkökulmista. Keskustelemme ja ihmettelemme yhdessä. Illan päätteeksi rukoilemme yhteisten asioitten puolesta.

Naisten iltoja pidetään parillisen viikon torstaina Mäntän seurakuntatalossa klo 18.

Kotoisessa ja avoimessa ilmapiirissä peilataan naisten oman elämän kokemuksia ja tilanteita illan aiheesta nouseviin ajatuksiin. Nauru ja vakavuus vuorottelevat keskustelun lomassa. Keväällä ja loppukesällä vietetään perinteisesti yhteistä saunailtaa. Naisten iltojen osallistujat koostuvat monenlaisista naisista: ikäjakauma on keski-ikäisistä naisista jo enemmän elämänkokemusta keränneisiin. Yhtä hyvin hiljaiset kuin vilkkaat ovat löytäneet oman paikkansa ryhmässä. Uudet naiset otamme mielihyvin joukkoon mukaan.

Ota mukaan oma Raamattu! Tervetuloa!

Naisten illan pohdintoja johdattelee Arja Karppinen.

Yhteiskristillinen rukouspiiri Mäntän seurakuntatalossa.

Rukoilemme yhteisten asioiden puolesta.

Tammirannan seurakuntakoti

Naisten saunailta

Saunotaan ja höpötellään naisten kesken. Tervetuloa!

yksityinen

Naisten piirin retki Arjan mökille

Nyyttärit, sauna. Lähtö omin autoin srk-talolta klo 17.30. Kyytiin mahtuu!