Juttupiiri tänä tiistaina poikkeuksellisesti klo 17.00-18.30

Tänään teemana kantapää-ilta. Tule oppimaan kantapään tekeminen ja viimeistelemään sukkasi. Keskustelussa Akilleen kantapää pulmatehtävien kera. Vetäjinä Teija Elers ja Irma Latonen.

Juttupiiri kaikenikäisille juttelua kaipaaville! Parittomien viikkojen tiistait klo 18-20 ovat täynnä hyviä keskusteluja. Tervetuloa mukaan! Vaihtuvat teemat ja vaihtuvat puhujat. Teemoina mm. yksinäisyys, innostuminen, keskeneräisyys, rakkaus ja pelko.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt

Tänä vuonna emme järjestä avovastaanottoja. Voit varata ajan diakoniatyöntekijälle lähettämällä sähköpostia jaana.kekkonen@evl.fi tai virve.pihlajamaki@evl.fi. Kerro yhteystietosi, ruokakunnan koko sekä vapaamuotoinen kertomus taloudellisesta tilanteestasi. Diakoniatyöntekijä ottaa sinuun yhteyttä kertomuksesi mukaan.

Vilppulan seurakuntakoti

Arjen sanajumalanpalvelus Vilppulan seurakuntakodilla klo 13.00

Arjen sanajumalanpalvelus Vilppulan seurakuntakodilla

Lähetyksen joulumyyjäiset

Lähetyksen perinteiset joulumyyjäiset la 14.12.2019 klo 12-15 Mäntän srk-talolla! Tule tekemään hyvän mielen ostokset itselle tai muille pukinkonttiin! Tarjolla Uutta, vanhaa, kierrätettyä ja kädentaitoja. Vohvelikahvio!