Idolstähti Kristiina Brask

Idolstähti Kristiina Brask Vilppulan kirkko

Kristiina Brask ja kumppanit. Vapaa pääsy! Kahvitarjoilu!

Katso Youtubesta Kristiinan loistavia musiikkivideoita.

seurakuntapastori

Aikuistyön pappina tehtäväni on auttaa jokaista löytämään Jumalan hänelle antamat lahjat, kehittämään niitä ja palvelemaan niillä toisia, koska se tuottaa suurta iloa. Jumala kyllä jakaa mieluusti kaikenlaisia lahjoja, joilla voimme palvella toisiamme ja rikastuttaa omaa elämäämme.

Työhöni kuuluu myös monenlaisten aikuisille suunnattujen toimintojen toteuttaminen tai koordinointi. Mitä useampi toteuttaa toimintoja, sitä rikkaampia seurakuntalaiset ovat.

Iso osa työtäni on messuissa, ristiäisissä ja hautajaisissa palvelemista.

Vapaa-ajalla remontoimme taloamme (pankin), ulkoilen ja uin. Minusta on tärkeä seurata ja siunata Israelia ja TV7 tarjoaa siihen hyviä välineitä. Itsenäinen opiskelukin on välillä antoisaa.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt

Tänä vuonna emme järjestä avovastaanottoja. Voit varata ajan diakoniatyöntekijälle lähettämällä sähköpostia jaana.kekkonen@evl.fi tai virve.pihlajamaki@evl.fi. Kerro yhteystietosi, ruokakunnan koko sekä vapaamuotoinen kertomus taloudellisesta tilanteestasi. Diakoniatyöntekijä ottaa sinuun yhteyttä kertomuksesi mukaan.

Vilppulan seurakuntakoti

Lähimmäisentuvan joulumyyjäiset

Tule myymään tai ostamaan jouluisia käsitöitä sekä leivonnaisia. Tarjolla myös joulupuuro 5 €.Halutessasi varata pöydän ota yhteyttä Leena Mäkiseen p.040 5824543.

Mäntän kirkko

Kauneimmat joululaulut klo 18