Idolstähti Kristiina Brask

Vilppulan kirkko

Kristiina Brask ja kumppanit. Vapaa pääsy! Kahvitarjoilu!

Katso Youtubesta Kristiinan loistavia musiikkivideoita.

seurakuntapastori

Aikuistyön pappina tehtäväni on auttaa jokaista löytämään Jumalan hänelle antamat lahjat, kehittämään niitä ja palvelemaan niillä toisia, koska se tuottaa suurta iloa. Jumala kyllä jakaa mieluusti kaikenlaisia lahjoja, joilla voimme palvella toisiamme ja rikastuttaa omaa elämäämme.

Työhöni kuuluu myös monenlaisten aikuisille suunnattujen toimintojen toteuttaminen tai koordinointi. Mitä useampi toteuttaa toimintoja, sitä rikkaampia seurakuntalaiset ovat.

Iso osa työtäni on messuissa, ristiäisissä ja hautajaisissa palvelemista.

Vapaa-ajalla remontoimme taloamme (pankin), ulkoilen ja uin. Minusta on tärkeä seurata ja siunata Israelia ja TV7 tarjoaa siihen hyviä välineitä. Itsenäinen opiskelukin on välillä antoisaa.

Mäntän kirkko

XVII MÄNTÄN URKUVIIKKO 2019 Urkuvartti

Esiintyjinä Kaja Jantsikene, urut ja Teele Jantsikene, viulu. Urkuvartti "Romantiikan urkuteoksia".
Urkuvarttiin ei ohjelmamaksua.

Mäntän kirkko

XVII MÄNTÄN URKUVIIKKO 2019 Urkukonsertti

Esiintyjänä Hanna Koljonen, urut.
Ohjelma 10 €/konsertti. Ohjelmavihko 25 €, sisältää pääsyn kaikkiin urkuviikon konsertteihin.

Pohjaslahden riihikappeli

Viisikielisten Toivelauluilta Pohjaslahden Riihikappelissa

Sammalistontie 19. Mukana Jukka Rantanen ja Ylistysryhmä.