Konsertti TAT-trio

Mäntän kirkko

Paikallisten musiikinopettajien tunnelmallinen ja raikas konsertti. Ohjelmassa perinteistä klassista musiikkia ja valkokankaalta tuttuja sävelmiä.

Konsertti TAT-trio
Soittamassa:
Mika Tepponen - viulu
Katja Autonen-Lepistö - viulu, alttoviulu
Marjo Tepponen - sello

Käsiohjelma 10 €

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

Mäntän siunauskappeli

Piispa Matti Repo siunaa Mäntän uurnalehdon käyttöön

Kolhon kirkko

Sanaa, rukousta ja musiikkia

Tervetuloa ilosanoman äärelle!

Vilppulan kirkko

Idolstähti Kristiina Brask

Kristiina Brask ja kumppanit. Vapaa pääsy! Kahvitarjoilu!