Keskustelupiiri kristinopista

Kahvit.

Piirin aineistona Simojoen kirja Kristinopin pääkappaleet.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt

Tänä vuonna emme järjestä avovastaanottoja. Voit varata ajan diakoniatyöntekijälle lähettämällä sähköpostia jaana.kekkonen@evl.fi tai virve.pihlajamaki@evl.fi. Kerro yhteystietosi, ruokakunnan koko sekä vapaamuotoinen kertomus taloudellisesta tilanteestasi. Diakoniatyöntekijä ottaa sinuun yhteyttä kertomuksesi mukaan.

Vilppulan seurakuntakoti

Lähimmäisentuvan joulumyyjäiset

Tule myymään tai ostamaan jouluisia käsitöitä sekä leivonnaisia. Tarjolla myös joulupuuro 5 €.Halutessasi varata pöydän ota yhteyttä Leena Mäkiseen p.040 5824543.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt