Lähetyksen työpäivä

Tammirannan seurakuntakoti

Tule tutustumaan lähetystyöhön ja tekemään yhdessä toisten kanssa pieniä ihmeitä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan auttamaan!

Teemme tilkkutöitä, kahvikasseja, huiveja ja lähes taidetta. Tule rohkeasti katsomaan, oppimaan ja nauttimaan hyvästä seurasta!

Juttupiiri

Juttupiiri kaikenikäisille juttelua kaipaaville! Parittomien viikkojen tiistait ovat täynnä hyviä keskusteluja. Tervetuloa mukaan!

Tammirannan seurakuntakoti

Lähetyksen työpäivä

Operaatio Joulun lapsi, lahjojen paketointitalkoot pienessä srk-salissa

Tervetuloa mukaan joululahjojen paketointitalkoisiin. Suomalaisten lahjat lähetetään Romaniaan ja Moldovaan. Lahjalaatikoita voi hakea kirkkoherranvirastosta ja palauttaa lahjan viimeistään 25.11. virastoon.