Arjen sanajumalanpalvelus Mäntän kirkossa klo 13.00

Mäntän kirkko

Tervetuloa sanajumalanpalvelukseen!

Tule levähtämään arjen keskellä sanajumalanpalvelukseen. Kirkkokahvit.

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, Kolhon aluetyö.

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Kolhon aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina vanhustyö, perhetyö, Yhteisvastuu-keräys sekä Pohjaslahden aluetyö.

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.

Mäntän kirkko

Messu Mäntän kirkossa

Pyhäpäivän aihe: Rakkauden kaksoiskäsky

Vilppulan seurakuntakoti

Ylistysmessu Vilppulassa

Pappina Pauli Selkee. Mukana Ylistysryhmä johtajanaan Jukka Rantanen.

Yhteiskristillinen rukouspiiri Mäntän seurakuntatalossa

Käynti sisäpihan kautta. Tervetuloa mukaan!