Lähimmäisentuvan keittolounas Vilppulan seurakuntakodissa

Vilppulan seurakuntasali

Tule viihtymään hyvässä seurassa sekä ruokailemaan.

Tarjolla keittolounas 2 €.

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina vanhustyö, perhetyö, Yhteisvastuu-keräys sekä Pohjaslahden aluetyö.

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.

Mäntän kirkko

Kynttilän sytytys itsemurhan tehneiden muistolle Mäntän kirkossa klo 17.00

Sytytämme kynttilän itsemurhan tehneiden muistolle klo 17.00 kirkon pihalla.

Vilppulan kirkko

Kynttilän sytytys itsemurhan tehneiden muistolle Vilppulan kirkossa klo 17.00

Sytytämme kynttilän itsemurhan tehneiden muistolle klo 17.00 kirkon pihalla.