Koulupäivystys Koskelan yläkoulu/lukio

ke 30.10. kello 08.45

Muu tila

Koulupastori, koulupäivytys

Koulupastoriin/koulupäivystyksessä on paikalla kasvatuksen pappi Matti/Vihtori Kivilahti. Matille voit tulla kertomaan päivän kuulumiset, antamaan yläfemman tai muuten vain juttelemaan.


seurakuntapastori

Olen seurakuntamme kasvatustyöstä vastaava pappi. Papin töiden - joihin kuuluvat messut, hartaudet ja kirkolliset toimitukset - ohella vastuullani ja sydämelläni on seutumme lapset ja nuoret. Erityisesti huolehdin rippikouluista, ja olen mukana isoskoulutuksessa. Kerran kuukaudessa käyn pitämässä kunnan päivähoidossa seurakuntatuokioita esikouluikäisille. Niinä viikkoina huomaan olevani iloisimmillani.:)

 

Iloa minulle tuo, kun saan saan työni kautta kohdata ihmisiä eri elämän tilanteissa, jakaa ihmisenä olemisen ilot ja surut, ja olla tuomassa toivon näköaloja sekä julistaa iloista sanomaa. Tällaisena boheemina körttinä olen tätä virkaani hoitanut, ja niin lienee asian laita jatkossakin.

 

Tykkään pitää kynää kädessä. Kynän ollessa kädessä, saattaa sortua kiusaukseen kirjoittaa jotain. Minulla luontevimmin syntyy runoja. Muutama omakustanne-kirjakin niistä on tullut tehdyksi, ja ajoittain runojani voi kuulla lausuttunakin jossain. Kirjoittelen myös kolumneja paikallislehteen. Minut saattaa tavata keikoilla tai muissa kulttuuririennoissa. Uimahallin saunassa viihdyn hyvin, ja joskus käyn hikoilemassa myös parketilla sählymaila kädessä.

Katso myös

to 12.12. klo 8.55

Muu tila

Yhteiskoulun koulupäivystys

koulupäivystys,koulupastori
pe 13.12. klo 9.45

Kolhon kirkko

Joulukuvaelma koululaisille klo 9.45

Kuvaelman kesto n. puoli tuntia.
pe 13.12. klo 18.00

Mäntän seurakuntatalo

Isko perus/jatko

Isoskoulutus