Miesten ilta

Tammirannan srkk

Tule miesten kanssa parantamaan maailmaa ja tutkimaan sanaa

Miesteniltoja pidetään Tammirannan seurakuntakodilla syksystä kevääseen parillisen viikon keskiviikkona. Kuudelta saunaan ja seitsemältä tutustumme Raamatun miesten elämään. Varsinkin lauteilla ajatuksia vaihdetaan niin päivänpolttavista asioista kuin yleisemmistä elämänkysymyksistä. Laulamista ja rukoistakin on todistettavasti harjoitettu jonkin verran.

Vilppulan seurakuntakoti

Ylistysmessu Mäntässä

Pappina Matti Salo. Opetus Kari Valkonen, Jyväskylästä. Mukana Ylistysryhmä johtajanaan Jukka Rantanen.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt

Tänä vuonna emme järjestä avovastaanottoja. Voit varata ajan diakoniatyöntekijälle lähettämällä sähköpostia jaana.kekkonen@evl.fi tai virve.pihlajamaki@evl.fi. Kerro yhteystietosi, ruokakunnan koko sekä vapaamuotoinen kertomus taloudellisesta tilanteestasi. Diakoniatyöntekijä ottaa sinuun yhteyttä kertomuksesi mukaan.