Naisten ilta

Käymme läpi seuraavan sunnuntain evankeliumia. Keskustelemme ja ihmettelemme yhdessä. Illan päätteeksi rukoilemme yhteisten asioiden puolesta. Uudet naiset otamme mielihyvin joukkoon mukaan.

Naisten iltoja pidetään parillisen viikon torstaina Mäntän seurakuntatalossa klo 18.

Kullakin kerralla on Raamatun pohjalta aiheeseen liittyvä johdanto, joka valottaa evankeliumia ja pyhäpäivän muita tekstejä eri näkökulmista. Naisten illan pohdintoja johdattelee Arja Karppinen.

Kotoisessa ja avoimessa ilmapiirissä peilataan naisten oman elämän kokemuksia ja tilanteita illan aiheesta nouseviin ajatuksiin. Nauru ja vakavuus vuorottelevat keskustelun lomassa. Keväällä ja loppukesällä vietetään perinteisesti yhteistä saunailtaa. Naisten iltojen osallistujat koostuvat monenlaisista naisista: ikäjakauma on keski-ikäisistä naisista jo enemmän elämänkokemusta keränneisiin. Yhtä hyvin hiljaiset kuin vilkkaat ovat löytäneet oman paikkansa ryhmässä.

Ota mukaan oma Raamattu. Tervetuloa!

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt

Tänä vuonna emme järjestä avovastaanottoja. Voit varata ajan diakoniatyöntekijälle lähettämällä sähköpostia jaana.kekkonen@evl.fi tai virve.pihlajamaki@evl.fi. Kerro yhteystietosi, ruokakunnan koko sekä vapaamuotoinen kertomus taloudellisesta tilanteestasi. Diakoniatyöntekijä ottaa sinuun yhteyttä kertomuksesi mukaan.

Vilppulan seurakuntakoti

Lähimmäisentuvan joulumyyjäiset

Tule myymään tai ostamaan jouluisia käsitöitä sekä leivonnaisia. Tarjolla myös joulupuuro 5 €.Halutessasi varata pöydän ota yhteyttä Leena Mäkiseen p.040 5824543.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt