Siionin virsiseurat

Muu tila

Tervetuloa laulamaan Siionin virsiä Eila ja Juhani Mäkelän luokse Kolhoon, Uimalantie 1

Seuroissa lauletaan körttien käyttämää laulukirjaa 'Siionin virret'. Virsien välissä on lyhyitä seurapuheita.
Seuroihin ovat kaikki tervetulleita - olitpa ensikertalainen tai kokenut veisaaja. Laulutaitokaan ei ole kynnyskysymys, sillä seuravirsiä ja -puheita voi tulla myös ihan vain kuuntelemaan.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt

Tänä vuonna emme järjestä avovastaanottoja. Voit varata ajan diakoniatyöntekijälle lähettämällä sähköpostia jaana.kekkonen@evl.fi tai virve.pihlajamaki@evl.fi. Kerro yhteystietosi, ruokakunnan koko sekä vapaamuotoinen kertomus taloudellisesta tilanteestasi. Diakoniatyöntekijä ottaa sinuun yhteyttä kertomuksesi mukaan.

Vilppulan seurakuntakoti

Arjen sanajumalanpalvelus Vilppulan seurakuntakodilla klo 13.00