Alfa-kurssi

Vilppulan seurakuntakoti

Alfa-kurssi Vilppulassa ja Mäntässä joka toinen tiistai alkaen 5.11.2019 klo 18.

Mitä Alfa on?
Avoin jokaiselle
Leppoisaa yhdessäoloa
Fanaattisuus ei kuuluu Alfaan
Aterioidaan yhdessä

Lisäksi:
... illan aiheesta on alustus, josta keskustellaan omissa pienryhmissä luottamuksellisesti
... Alfassa saa kysyä ja asettaa kyseenalaiseksi

Mitä Alfa maksaa?
Alfa ei maksa mitään.
Ruuasta vapaaehtoinen maksu.

Alfa on kaikkia varten!
? Sinulle, joka haluat tutustua kristinuskoon ja tietää siitä enemmän
? Sinulle, joka olet uusi
? Sinulle, joka olet hiljattain tullut uskoon
? Sinulle, joka haluat löytää uudelleen uskosi perusteet
? Sinulle, joka pohdit elämän tarkoitusta

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt

Tänä vuonna emme järjestä avovastaanottoja. Voit varata ajan diakoniatyöntekijälle lähettämällä sähköpostia jaana.kekkonen@evl.fi tai virve.pihlajamaki@evl.fi. Kerro yhteystietosi, ruokakunnan koko sekä vapaamuotoinen kertomus taloudellisesta tilanteestasi. Diakoniatyöntekijä ottaa sinuun yhteyttä kertomuksesi mukaan.

Vilppulan seurakuntakoti

Lähimmäisentuvan joulumyyjäiset

Tule myymään tai ostamaan jouluisia käsitöitä sekä leivonnaisia. Tarjolla myös joulupuuro 5 €.Halutessasi varata pöydän ota yhteyttä Leena Mäkiseen p.040 5824543.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt