Iltaperhekerho

Tammirannan seurakuntakodin piha

Iltaperhekerhossa ulkoillaan, leikitään, liikutaan ja tutkitaan luontoa.

Iltaperhekerhoon voi tulla lapsi yhdessä aikuisen kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Kerho on ilmainen. Leikitään, liikutaan ja tutkitaan luontoa yhdessä. Ulkoiluun sopiva vaatetus. Lisätietoja voi kysellä lastenohjaajilta.

vastaava lastenohjaaja

Työni on seurakunnan lapsityön organisointia, suunnittelua ja toteutusta yhdessä lapsityön tiimin kanssa sekä yhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen ja esikoulun kanssa. Työssäni saan kohdata paljon erilaisia lapsia sekä perheitä kerhoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Tarjoamme heille mahdollisuuden pyhään ja hiljentymiseen.

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta koirani kanssa, käyn jumpassa ja vietän aikaa perheeni sekä ystävien kanssa.

Ekumeeninen kirkko- ja kulttuurivaellus Kolhossa klo 13 alkaen

Kulttuurikesän ekumeeninen kirkkovaellus yhdessä kaupungin, Kyläyhdistyksen ja Ortodoksikirkon kanssa

Perhekerho Tenavatupa

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka seurakunnassa.

Vilppulan seurakuntakoti

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka seurakunnassa.