Juttupiiri

Juttupiiri kaikenikäisille juttelua kaipaaville! Parittomien viikkojen tiistait klo 18-20 ovat täynnä hyviä keskusteluja. Tervetuloa mukaan!

Vaihtuvat teemat ja vaihtuvat puhujat. Teemoina mm. yksinäisyys, innostuminen, keskeneräisyys, rakkaus ja pelko.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt

Tänä vuonna emme järjestä avovastaanottoja. Voit varata ajan diakoniatyöntekijälle lähettämällä sähköpostia jaana.kekkonen@evl.fi tai virve.pihlajamaki@evl.fi. Kerro yhteystietosi, ruokakunnan koko sekä vapaamuotoinen kertomus taloudellisesta tilanteestasi. Diakoniatyöntekijä ottaa sinuun yhteyttä kertomuksesi mukaan.

Vilppulan seurakuntakoti

Lähimmäisentuvan joulumyyjäiset

Tule myymään tai ostamaan jouluisia käsitöitä sekä leivonnaisia. Tarjolla myös joulupuuro 5 €.Halutessasi varata pöydän ota yhteyttä Leena Mäkiseen p.040 5824543.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt