Pawson -raamattupiiri

Vilppulan seurakuntakoti

Tervetuloa!

Pawson -raamattupiirissä joko opiskellaan David Pawsonin kirjoittamaa 'Raamattu avautuu' kirjaa 'Vanha Testamentti avautuu' ohjelmasarjaa tai niitä löytöjä ja kysymyksiä, joita ryhmän jäsenillä on.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt

Tänä vuonna emme järjestä avovastaanottoja. Voit varata ajan diakoniatyöntekijälle lähettämällä sähköpostia jaana.kekkonen@evl.fi tai virve.pihlajamaki@evl.fi. Kerro yhteystietosi, ruokakunnan koko sekä vapaamuotoinen kertomus taloudellisesta tilanteestasi. Diakoniatyöntekijä ottaa sinuun yhteyttä kertomuksesi mukaan.

Vilppulan seurakuntakoti

Arjen sanajumalanpalvelus Vilppulan seurakuntakodilla klo 13.00