Kirkkonäytelmä Joulu -39. klo 13.30

Vilppulan kirkko

Talvisodan syttymisen 80v. muistoksi tehty musiikillinen kirkkonäytelmä JOULU -39.
Käsiohjelma 26€.
Järj. Ransu ry Hyväntekeväisyysyhdistys ja Mänttä-Vilppulan seurakunta.

Ransu ry on hyväntekeväisyysyhdistys.
Käsiohjelma 26 €.
Järj. Ransu ry Hyväntekeväisyysyhdistys ja Mänttä-Vilppulan seurakunta

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

vs. kirkkoherra

1.1.2019-31.12.2019

Olen Mänttä-Vilppulan kirkkoherrana vuoden 2019. Työtehtäviini kuuluu seurakunnan toiminnasta vastaaminen. Virkani puolesta olen kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja yhteisyö kirkkoneuvoston kanssa on koko seurakunnan asioista päättämistä. Kirkkoneuvosto on valittu kirkollisvaaleilla aina neljäksi vuodeksi kerrallaan. Yhdessä kirkkoherran ja kirkkoneuvoston kanssa seurakunnan toiminta muotoutuu Mänttä-Vilppulan näköiseksi.

Läheistä yhteistyötä teen talouspäällikön kanssa henkilöstö- ja talousasioissa. Vastaan myös seurakunnan jumalanpalveluselämästä.

Olen mukana seurakunnan juhlissa ja surussa pappina. Saan kohdata seurakuntalaisia arjessa ja ilossa. Työtehtävien määrä on suuri joten kaikkeen en aina kerkiä mutta monessa yritän olla paikalla.

Vapaa-ajalla mökkeilen Ruovedellä koiran kanssa lenkkeillen. Mökillä hoidan myös mehiläisiä. Kesää odotan, jotta saamme veneen vesille. Uutena harrastuksena vuoden alusta aloitin Taijiquanin.

su 30.6. klo 13.00

Kolhoviikon Kansanlaulukirkko Kolhon Rantateatterilla, sateen sattuessa Kolhon kirkossa

Tule nauttimaan kirkkohetkestä ja laulamaan kanssamme kansanlaulujen sävelin. Mukana Pumpun Henki.
Pyhäpäivän aihe: Kutsu Jumalan valtakuntaan.

Vilppulan kirkko

Viisikielisten toivelaulutilaisuus

Viisikielisten toivelaulutilaisuus Vilppulan kirkon pihamaalla. Ylistysryhmä ja Jukka Rantanen.
Säävaraus Vilppulan kirkko.

Pohjaslahden kirkko

Konsertti Vox Pohjaslahti

Perinteinen Kirkkokuonsertti Vox Pohjaslahti. Käsiohjelma 10€ ja tuotto menee hyväntekeväisyyteen.