Kirkkonäytelmä Joulu -39. klo 13.30

Vilppulan kirkko

JOULU- 39 Talvisodan muistoksi ja sodan veteraanien kunniaksi tehty musiikillinen kirkkonäytelmä.
Käsiohjelma 26€.
Järj. Ransu ry Hyväntekeväisyysyhdistys ja Mänttä-Vilppulan seurakunta.

Talvisodan syttymisen 80v. muistoksi ja sodan veteraanien kunniaksi tehty musiikillinen kirkkonäytelmä JOULU -39.
Käsikirjoitus Panu Raipia. Rooleissa Petra Karjalainen, Aku Sajakorpi, Panu Raipia. Säestys Dora Lucaks.
Käsiohjelma 26 €.

Järj. Ransu ry Hyväntekeväisyysyhdistys ja Mänttä-Vilppulan seurakunta

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

vs. kirkkoherra

1.1.2019-31.12.2019

Olen Mänttä-Vilppulan kirkkoherrana vuoden 2019. Työtehtäviini kuuluu seurakunnan toiminnasta vastaaminen. Virkani puolesta olen kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja yhteisyö kirkkoneuvoston kanssa on koko seurakunnan asioista päättämistä. Kirkkoneuvosto on valittu kirkollisvaaleilla aina neljäksi vuodeksi kerrallaan. Yhdessä kirkkoherran ja kirkkoneuvoston kanssa seurakunnan toiminta muotoutuu Mänttä-Vilppulan näköiseksi.

Läheistä yhteistyötä teen talouspäällikön kanssa henkilöstö- ja talousasioissa. Vastaan myös seurakunnan jumalanpalveluselämästä.

Olen mukana seurakunnan juhlissa ja surussa pappina. Saan kohdata seurakuntalaisia arjessa ja ilossa. Työtehtävien määrä on suuri joten kaikkeen en aina kerkiä mutta monessa yritän olla paikalla.

Vapaa-ajalla mökkeilen Ruovedellä koiran kanssa lenkkeillen. Mökillä hoidan myös mehiläisiä. Kesää odotan, jotta saamme veneen vesille. Uutena harrastuksena vuoden alusta aloitin Taijiquanin.

Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoron avoin kuoroharjoitus. Tervetuloa kuuntelemaan!

Valtakunnalliseen Kirkkomusiikin päivään liittyen. Kahvitarjoilu!

Taidekaupungissa

Valtakunnallinen Kirkkomusiikin päivä

Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoro esiintyy iltapäivän aikana Taidekaupungissa kirjastoissa ja kaupoissa. Arkkipiispa Tapio Luoma on Kirkkomusiikin päivän suojelija.

Koraalikuoron harjoitus

Koraalikuoron syyskauden aloitus.