Musiikillinen Kirkkonäytelmä JOULU 39

su 10.11. kello 13.30

Vilppulan kirkko

Järjestetään Talvisodan syttymisen 80 v. muistoksi ja sodan veteraanien kunniaksi. Käsiohjelma 25 €. Liput: lippu.fi 22,50 € tai ovelta 25 €. Ryhmävaraukset: esko.raipia@elisanet.fi

Käsikirjoitus ja ohjaus Panu Raipia. Rooleissa Petra Karjalainen, Aku Sajakorpi, Enni Leino, Panu Raipia. Säestys Dora Lucaks. Näytelmän kesto noin 1 tunti.
Järj. Ransu ry hyväntekeväisyysyhdistys ja Mänttä-Vilppulan seurakunta.
Liput: Lippu.fi 22,50 €. Paikan päällä ovelta 25 €.


kanttori

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

vs. kirkkoherra

1.1.2019-31.12.2020

Olen Mänttä-Vilppulan kirkkoherrana vuoden 2019. Työtehtäviini kuuluu seurakunnan toiminnasta vastaaminen. Virkani puolesta olen kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja yhteisyö kirkkoneuvoston kanssa on koko seurakunnan asioista päättämistä. Kirkkoneuvosto on valittu kirkollisvaaleilla aina neljäksi vuodeksi kerrallaan. Yhdessä kirkkoherran ja kirkkoneuvoston kanssa seurakunnan toiminta muotoutuu Mänttä-Vilppulan näköiseksi.

Läheistä yhteistyötä teen talouspäällikön kanssa henkilöstö- ja talousasioissa. Vastaan myös seurakunnan jumalanpalveluselämästä.

Olen mukana seurakunnan juhlissa ja surussa pappina. Saan kohdata seurakuntalaisia arjessa ja ilossa. Työtehtävien määrä on suuri joten kaikkeen en aina kerkiä mutta monessa yritän olla paikalla.

Vapaa-ajalla mökkeilen Ruovedellä koiran kanssa lenkkeillen. Mökillä hoidan myös mehiläisiä. Kesää odotan, jotta saamme veneen vesille. Uutena harrastuksena vuoden alusta aloitin Taijiquanin.

Katso myös

to 12.3. klo 18.00

Mäntän kirkko

Majataloilta

Tervetuloa nauttimaan lämminhenkisestä illasta mielenkiintoisten vieraiden kanssa!