Koskelan yläkoulun/lukion koulupäivystys

Koulupastori,koulupäivystys

Koulupäivystyksessä/koulupastorissa on tänään paikalla vs.nuorisotyönohjaaja Aliina. Tuu moikkaamaan, kertomaan hyvä juttu päivästä tai muuten vain hengailemaan. Aliinan löytyy koulukäytävältä ylhäältä tai alhaalta.

vs. nuorisotyönohjaaja.

Toimin tällä hetkellä vs. nuorisotyöntekijänä. Minuun voi törmätä muun muassa kouluilla pitämässä aamunavauksia, varhaisnuorten kerhotoiminnassa, nuortenilloissa tai erilaisilla leireillä. Syyskuusta alkaen teen kolmena päivänä viikossa töitä, pääosin keskiviikosta perjantaihin.

Valmistuin nuorisotyöntekijäksi vuonna 2014 ja tällä hetkellä suoritan töiden ohella jatko-opintoja ylemmässä ammattikorkeakoulussa.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja koirani kanssa, sekä liikun luonnossa valokuvaamassa.

Kolhon kirkko

Nuortenilta