Koskelan yläkoulun/lukion koulupäivystys

Koulupastori,koulupäivystys

Koulupäivystyksessä/koulupastorissa on tänään paikalla vs.nuorisotyönohjaaja Aliina. Tuu moikkaamaan, kertomaan hyvä juttu päivästä tai muuten vain hengailemaan. Aliinan löytyy koulukäytävältä ylhäältä tai alhaalta.

vs. nuorisotyönohjaaja/ vs. lähetyssihteeri

Toimin tällä hetkellä vs. nuorisotyöntekijänä. Minuun voi törmätä muun muassa kouluilla pitämässä aamunavauksia, varhaisnuorten kerhotoiminnassa, nuortenilloissa tai erilaisilla leireillä. Syyskuusta alkaen teen kolmena päivänä viikossa töitä, pääosin keskiviikosta perjantaihin.

Tammikuun alusta lähtien toimin myös osa-aikaisena lähetyssihteerinä.

Valmistuin nuorisotyöntekijäksi vuonna 2014 ja tällä hetkellä suoritan töiden ohella jatko-opintoja ylemmässä ammattikorkeakoulussa.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja koirani kanssa, sekä liikun luonnossa valokuvaamassa.

Vilppulan seurakuntakoti

Nuortenilta

Nuortenilta, jossa on vapaata oleskelua, ohjattua ohjelmaa. Mitä milloinkin :) Tervetuloa

Koskelan yläkoulun koulupäivytys

Onko sinulla kysymyksiä rippikouluista tai seurakunnan toiminnasta? Tai askarruttaako joku muu asia elämässä? Koulupäivystyksessä voit tulla tapaamaan seurakunnan työntekijää. Tule juttelemaan!

Kolhon kirkko

Nuortenilta