Eläkeläisten palvelupäivä klo 10.15

Mäntän seurakuntasali

Eläkeläisten palvelupäivä

Ikäihmisten yhdessä olon päivä. Päivä koostuu raamattutunnista, lounaasta, iltapäivän rennosta ohjelmasta sekä kahvista klo 14.00. Mahdollisuus saunoa. Hinta 10€.

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina vanhustyö, perhetyö, Yhteisvastuu-keräys sekä Pohjaslahden aluetyö.

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.

Eläkeläisten palvelupäivä Mäntän seurakuntatalolla klo 10.15

Tervetuloa viihtymään yhdessä muiden kanssa. Tarjolla lounas ja kahvit.

Kolhon kirkko

Kolhon päiväkahvit

Kokoonnumme kahvin, sanan ja rupattelun äärellä joka toinen viikko torstaisin.

Vilppulan seurakuntakoti

Mustan lampaan tupa

Hengellinen ryhmä etsijöille, eksyneille ja uupuneille.