Koulupäivystys Vilppulan yhteiskoululla

koulupäivystys, koulupastori

Koulupäivystyksessä/koulupastorissa tänään vs.nuorisotyönohjaaja Aliina Hakonen. Aliina löytyy käytävältä tai pihalta. Aliinalle voit tulla kertomaan päivän fiiliksen, antamaan yläfemman tai vain juttelemaan.

vs. nuorisotyönohjaaja.

Toimin tällä hetkellä vs. nuorisotyöntekijänä. Minuun voi törmätä muun muassa kouluilla pitämässä aamunavauksia, varhaisnuorten kerhotoiminnassa, nuortenilloissa tai erilaisilla leireillä. Syyskuusta alkaen teen kolmena päivänä viikossa töitä, pääosin keskiviikosta perjantaihin.

Valmistuin nuorisotyöntekijäksi vuonna 2014 ja tällä hetkellä suoritan töiden ohella jatko-opintoja ylemmässä ammattikorkeakoulussa.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja koirani kanssa, sekä liikun luonnossa valokuvaamassa.

Nuortenilta

Vilppulan seurakuntakoti