Naisten ilta

Käymme läpi seuraavan sunnuntain evankeliumia. Keskustelemme ja ihmettelemme yhdessä. Illan päätteeksi rukoilemme yhteisten asioiden puolesta. Uudet naiset otamme mielihyvin joukkoon mukaan.

Naisten iltoja pidetään parillisen viikon torstaina Mäntän seurakuntatalossa klo 18.

Kullakin kerralla on Raamatun pohjalta aiheeseen liittyvä johdanto, joka valottaa evankeliumia ja pyhäpäivän muita tekstejä eri näkökulmista. Naisten illan pohdintoja johdattelee Arja Karppinen.

Kotoisessa ja avoimessa ilmapiirissä peilataan naisten oman elämän kokemuksia ja tilanteita illan aiheesta nouseviin ajatuksiin. Nauru ja vakavuus vuorottelevat keskustelun lomassa. Keväällä ja loppukesällä vietetään perinteisesti yhteistä saunailtaa. Naisten iltojen osallistujat koostuvat monenlaisista naisista: ikäjakauma on keski-ikäisistä naisista jo enemmän elämänkokemusta keränneisiin. Yhtä hyvin hiljaiset kuin vilkkaat ovat löytäneet oman paikkansa ryhmässä.

Ota mukaan oma Raamattu. Tervetuloa!

Tammirannan seurakuntakoti

Miesten ilta

Tule miesten kanssa parantamaan maailmaa ja tutkimaan sanaa!

Eläkeläisten palvelupäivä Mäntän seurakuntatalolla klo 10.15

Tervetuloa viihtymään yhdessä muiden kanssa. Tarjolla lounas ja kahvit.

Kolhon kirkko

Kolhon päiväkahvit

Kokoonnumme kahvin, sanan ja rupattelun äärellä joka toinen viikko torstaisin.