Kynttilän sytytys itsemurhan tehneiden muistolle Mäntän kirkossa klo 17.00

Mäntän kirkko

Sytytämme kynttilän itsemurhan tehneiden muistolle klo 17.00 kirkon pihalla.

Vastuualueina kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, Kolhon aluetyö.

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Kolhon aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.

Mäntän srkt

Aikuistyön Pienryhmä

Edellisen sunnuntain tekstistä keskustelua. Musiikkia ja laulamista. Tarjolla kahvit. Lopuksi rukoushetki.

Vilppulan seurakuntakoti

Mustan lampaan tupa

Hengellinen ryhmä etsijöille, eksyneille ja uupuneille.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt

Tänä vuonna emme järjestä avovastaanottoja. Voit varata ajan diakoniatyöntekijälle lähettämällä sähköpostia jaana.kekkonen@evl.fi tai virve.pihlajamaki@evl.fi. Kerro yhteystietosi, ruokakunnan koko sekä vapaamuotoinen kertomus taloudellisesta tilanteestasi. Diakoniatyöntekijä ottaa sinuun yhteyttä kertomuksesi mukaan.