Kynttilän sytytys itsemurhan tehneiden muistolle Vilppulan kirkossa klo 17.00

Vilppulan kirkko

Sytytämme kynttilän itsemurhan tehneiden muistolle klo 17.00 kirkon pihalla.

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina vanhustyö, perhetyö, Yhteisvastuu-keräys sekä Pohjaslahden aluetyö.

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.

Mäntän srkt

Aikuistyön Pienryhmä

Edellisen sunnuntain tekstistä keskustelua. Musiikkia ja laulamista. Tarjolla kahvit. Lopuksi rukoushetki.

Vilppulan seurakuntakoti

Mustan lampaan tupa

Hengellinen ryhmä etsijöille, eksyneille ja uupuneille.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt

Tänä vuonna emme järjestä avovastaanottoja. Voit varata ajan diakoniatyöntekijälle lähettämällä sähköpostia jaana.kekkonen@evl.fi tai virve.pihlajamaki@evl.fi. Kerro yhteystietosi, ruokakunnan koko sekä vapaamuotoinen kertomus taloudellisesta tilanteestasi. Diakoniatyöntekijä ottaa sinuun yhteyttä kertomuksesi mukaan.