Operaatio Joulun lapsi, lahjojen paketointitalkoot pienessä srk-salissa

Tervetuloa mukaan joululahjojen paketointitalkoisiin. Suomalaisten lahjat lähetetään Romaniaan ja Moldovaan. Lahjalaatikoita voi hakea kirkkoherranvirastosta ja palauttaa lahjan viimeistään 25.11. virastoon.

Operaatio Joulun Lapsi on kansainvälinen Samaritan?s Purse -järjestön johtama projekti, joka vie kenkälaatikoihin pakattuja lahjoja maailman vähävaraisille lapsille. Vuosittain projekti tavoittaa paikallisseurakuntien kautta yli 10 miljoonaa lasta eri puolilla maailmaa lahjoilla ja evankeliumilla Jeesuksesta. Lahjan vastaanottamisen jälkeen monia lapsia kutsutaan Suuri Seikkailu -opetuslapseuskurssille. Suomessa Operaatio Joulun Lapsi on ollut osa Patmos Lähetyssäätiön työtä vuodesta 1995 lähtien.

Kahvikassitalkoot

Tule tekemään kahvipusseista kasseja. Alan kokeneet opastavat sinua uuden taidon äärelle.

Lähetyksen työpäivä

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat kädentaitajat! Voit tulla ensin tutustumaan seurakunnan lähetystyöhön ja muuttamaan maailmaa paremmaksi pala palalta, tilkku tilkulta.

Tilkkutyöpiiri

Tervetuloa tilkkutöiden pariin! Parillisten viikkojen maanantaisin tilkkutöiden taikaa kokeneiden vapaaehtoisten vetäjien avustamana.