Lähimmäisentuvan keittolounas Vilppulan seurakuntakodissa

Vilppulan seurakuntasali

Tule viihtymään hyvässä seurassa sekä ruokailemaan.

Tarjolla keittolounas 2 €.

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina vanhustyö, perhetyö, Yhteisvastuu-keräys sekä Pohjaslahden aluetyö.

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.

Lähimmäisentuvan keittolounas

Tarjolla keittolounas 2€. Tervetuloa.

Lähimmäisentupa Vilppulan seurakuntakodilla klo 13.00

Yhdessäolon iltapäivä. Kahvitarjoilu.

Draamaryhmän kokoontuminen

Draamaryhmä kokoontuu uuden draaman äärelle Vilppulan seurakuntakodilla. Uudet ja entiset näyttelijät tervetuloa mukaan! Harjoituspäivät on soviteltavissa.