Keramiikkapiiri Kolhon kirkolla

Kolhon kirkko

Tule tekemään uniikkeja keramiikkatöitä itsellesi tai seurakunnalle.

Keramiikkapiiri on luova avoin ryhmä. Voit suunnitella itse, mitä teet. Seurakunnan käyttöön on tehty esimerkiksi kauniita keramiikkaenkeleitä mm. diakoniatyön lahjatavaraksi. Keramiikkapiiri kokoontuu parillisen viikon keskiviikkona Kolhon kirkolla klo 12.30 - 15.30. Lisätietoja Eila Mäkelä, puh. 040 5760 169.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt

Tänä vuonna emme järjestä avovastaanottoja. Voit varata ajan diakoniatyöntekijälle lähettämällä sähköpostia jaana.kekkonen@evl.fi tai virve.pihlajamaki@evl.fi. Kerro yhteystietosi, ruokakunnan koko sekä vapaamuotoinen kertomus taloudellisesta tilanteestasi. Diakoniatyöntekijä ottaa sinuun yhteyttä kertomuksesi mukaan.

Vilppulan seurakuntakoti

Arjen sanajumalanpalvelus Vilppulan seurakuntakodilla klo 13.00