Vilppulan seurakuntakoti

Nuortenilta

Nuortenillassa on pientä tekemistä/toimintaa, pohdintaa ja jutustelua illan teemasta sekä hartaus.

Iltojen teemat ja sisällöt ovat vaihtelevia: välillä esillä ovat meneillään olevan kirkkovuoden ajan teemat, välillä jotain muuta ajankohtaista tai muuten vaan elämään liittyvää.

Ohjelmaosio kestää noin tunnin, jonka jälkeen on mahdollisuus jäädä pelailemaan, juttelemaan kavereiden tai työntekijän kanssa tai vaikka kuuntelemaan musiikkia.

Tuu mukaan!

vs. nuorisotyönohjaaja.

Toimin tällä hetkellä vs. nuorisotyöntekijänä. Minuun voi törmätä muun muassa kouluilla pitämässä aamunavauksia, varhaisnuorten kerhotoiminnassa, nuortenilloissa tai erilaisilla leireillä. Syyskuusta alkaen teen kolmena päivänä viikossa töitä, pääosin keskiviikosta perjantaihin.

Valmistuin nuorisotyöntekijäksi vuonna 2014 ja tällä hetkellä suoritan töiden ohella jatko-opintoja ylemmässä ammattikorkeakoulussa.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja koirani kanssa, sekä liikun luonnossa valokuvaamassa.

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.

Kolhon kirkko

Koulupäivystys Koskelan yläkoulu/lukio