Eläkeläisten palvelupäivä klo 10.15

Mäntän iso seurakuntasali

Eläkeläisten palvelupäivä

Ikäihmisten yhdessä olon päivä. Päivä koostuu raamattutunnista, lounaasta, iltapäivän rennosta ohjelmasta sekä kahvista klo 14.00. Mahdollisuus saunoa. Hinta 10€.

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina vanhustyö, perhetyö, Yhteisvastuu-keräys sekä Pohjaslahden aluetyö.

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.

Vilppulan seurakuntakoti

UT-raamattupiiri

Tule tutkimaan Luukkaan evankeliumia.

Kolhon kirkko

Keramiikkapiiri Kolhon kirkolla

Tule tekemään uniikkeja keramiikkatöitä itsellesi tai seurakunnalle.

Diakoniatyön päivystys/ajanvaraus