Laatikkopenkojaiset

Tammirannan seurakuntakoti

Tule tekemään loistolöytöjä huippuedulliseen hintaan! Kaikki uudet tuotteet 5e/kpl, kirpputorituotteet 1-2e ja tuo tullessasi ja vie mennessäsi -tuotteet ilmaiseksi. Tuotto lyhentämättömänä lähetystyön hyväksi Tammirannassa la 30 .11 klo 13-15 Tervetuloa pönkimään ja ilahtumaan!

Mänttä-Vilppulan suurimmat laatikkopenkojaiset! Tule penkomaan laatikoita ja tekemään löytöjä lähetyksen hyväksi. Laatikoista löydät uutta vaatetavaraa, kierrätyspöydältä käytettyä ja sitä sun tätä-pöydältä vaihtoperiaatteella sitä sun tätä. Kaikki uudet 5e/kpl ja muut 1-2e. Yläkerrasta käsitöitä joulupussukkaan!

Lähetyksen joulumyyjäiset

Lähetyksen perinteiset joulumyyjäiset la 14.12.2019 klo 12-15 Mäntän srk-talolla! Tule tekemään hyvän mielen ostokset itselle tai muille pukinkonttiin! Tarjolla Uutta, vanhaa, kierrätettyä ja kädentaitoja. Vohvelikahvio!