Laatikkopenkojaiset

Tammirannan seurakuntakoti

Tule tekemään loistolöytöjä huippuedulliseen hintaan! Kaikki uudet tuotteet 5e/kpl, kirpputorituotteet 1-2e ja tuo tullessasi ja vie mennessäsi -tuotteet ilmaiseksi. Tuotto lyhentämättömänä lähetystyön hyväksi Tammirannassa la 30 .11 klo 13-15 Tervetuloa pönkimään ja ilahtumaan!

Mänttä-Vilppulan suurimmat laatikkopenkojaiset! Tule penkomaan laatikoita ja tekemään löytöjä lähetyksen hyväksi. Laatikoista löydät uutta vaatetavaraa, kierrätyspöydältä käytettyä ja sitä sun tätä-pöydältä vaihtoperiaatteella sitä sun tätä. Kaikki uudet 5e/kpl ja muut 1-2e. Yläkerrasta käsitöitä joulupussukkaan!

Kahvikassitalkoot

Tule tekemään kahvipusseista kasseja. Alan kokeneet opastavat sinua uuden taidon äärelle.

Lähetyksen työpäivä

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat kädentaitajat! Voit tulla ensin tutustumaan seurakunnan lähetystyöhön ja muuttamaan maailmaa paremmaksi pala palalta, tilkku tilkulta.

Tilkkutyöpiiri

Tervetuloa tilkkutöiden pariin! Parillisten viikkojen maanantaisin tilkkutöiden taikaa kokeneiden vapaaehtoisten vetäjien avustamana.