Talvisodan syttymisestä 80v -tilaisuus

Mäntän kirkko

Talvisodan syttymisen tunnelmallinen muistojuhla.

Talvisodan syttymisestä tulee kuluneeksi 80 vuotta tasan 30.11.2019.
Tunnelmallisessa muistamisen juhlassa on sanan ja musiikin kautta läsnä historia.

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

Mäntän kirkko

MOM-nyyttärit kirkon edessä

Mänttän suurimmat nyyttärit

Pohjaslahden kirkko

Kirkkokahvit

Pohjaslahden Marttojen järjestämät kirkkokahvit jumalanpalveluksen jälkeen.

Ekumeeninen kirkko- ja kulttuurivaellus Kolhossa klo 13 alkaen

Kolhon Ortodoksikirkko - Kolhon asema - Kolhon kirkko