Joulukonsertti Mäntän Sekakuoro

Kolhon kirkko

Joulukonsertti Mäntän Sekakuoro

Joulukonsertti Kolhon kirkossa. Mäntän Sekakuoro.

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

Mäntän kirkko

Urkukonsertti Matti Pesonen

Sädehtivät Mäntän urut! Urkukonsertin esiintyjänä Matti Pesonen.

Rientola, Tammikoskentie 156

Kauneimmat joululaulut Rientolassa

Koko perheen kauneimmat joululaulut Rientolassa. Tarjolla myös puuroa.

Mäntän kirkko

Joulukadun avajaiset

Kirkko auki Mäntän joulukadun avajaisten yhteydessä. Luvassa musiikkia ja perheille pientä puuhaa. Lasten POP UP -kauneimmat joululaulut klo 17 ja 18.