Lapsiparkki

Vilppulan srk-koti

Lapsiparkki on satunnainen tilapäishoitopaikka 0-7-vuotiaille lapsille. Toiminta alkaa 27.8.2019.

Seurakunnan Lapsiparkki on suunnattu 0-7-vuotiaille lapsille satunnaiseksi tilapäishoidoksi, jonka aikana vanhempi voi käydä omilla asioillaan rauhassa. Lapsiparkki on ilmainen. Omat eväät ja vaipat mukaan. Parkissa voi olla koko ajan tai vain osan aikaa. Parkissa työskentelee kaksi lastenohjaajaa.
Lapsiparkkiin tulee ilmoittautua ennakkoon maanantaihin klo 15 mennessä p.044 7503640 / Kirsti Valkeejärvi.
Lapset otetaan parkkiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Lasten määrä parkissa vaihtelee ja se arvioidaan tilanne-kohtaisesti.

vastaava lastenohjaaja

Työni on seurakunnan lapsityön organisointia, suunnittelua ja toteutusta yhdessä lapsityön tiimin kanssa sekä yhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen ja esikoulun kanssa. Työssäni saan kohdata paljon erilaisia lapsia sekä perheitä kerhoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Tarjoamme heille mahdollisuuden pyhään ja hiljentymiseen.

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta koirani kanssa, käyn jumpassa ja vietän aikaa perheeni sekä ystävien kanssa.

Lasten jouluhartaus

Riemuitkaa, riemuitkaa ! Joulu on tullut, kaikki riemuitkaa!

Vilppulan seurakuntakoti

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka seurakunnassa.

Lasten jouluhartaus

Riemuitkaa, riemuitkaa ! Joulu on tullut, kaikki riemuitkaa!.