Partiolaisten lupauksenanto

Mäntän siunauskappeli

Partiolaisten lupauksenanto Mäntän kappelilla

Partiolaisten lupauksenanto Mäntän kappelilla.
Partiolaisen lupaus ja ihanteet sekä tunnus kuvaavat partion arvoja. Lupaus ja ihanteet kertovat arvopohjasta nuorille ymmärrettävästi. Partiomenetelmään kuuluu sitoutuminen partion arvoihin. Lapset ja nuoret voivat konkreettisesti tehdä sen antamalla partiolupauksen. Partiolaisena oleminen on henkilökohtainen valinta joka ikäkaudessa, yhtä lailla sudenpentuna kuin vaeltajanakin. Partiolupauksen antaminen on täten merkki siitä, että partiolainen pyrkii omasta tahdostaan sitoutumaan partion arvoihin.

Lupaus annetaan joka ikäkaudessa ja sen sanamuoto on kaikille yhteinen. Ihanteet, joihin lupauksessa sitoudutaan, lisääntyvät ikäkausien myötä. Lupauksen merkitys kuitenkin muuttuu ikäkaudesta toiseen. Lupauksen antamista ja sen merkitystä käsitellään aina ennen lupauksenantotilaisuutta ikäkaudelle sopivalla tavalla, esimerkiksi tarinoiden tai keskustelujen avulla. Tärkeää on, että lupauksen antaja ymmärtää, mitä lupaa

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.