Koskelan yläkoulun/lukion koulupäivystys

koulupäivystys, koulupastori

Koulupäivystyksenä tänään mukana nuorisotyönohjaaja Matti Hjelt. Tulkaa kyselemään hyviä vinkkejä, kuinka joululomalla pystyy parhaiten rentoutumaan;)

Nuorisotyönohjaaja, rippikoulu, nuoret aikuiset

Virkavapaalla

Nuorteniltoja, isoskoulutusta, kouluilla avaamassa päivää tai päivystämässä, leirejä, retkiä, kohtaamisia eri-ikäisten kanssa, somea, jne. Arkeen mahtuu paljon. Vaikka enää ei ihan nuori olekaan, niin silti on mahdollista kulkea tovi toisen rinnalla. Hienoa on kohdata nuoria, olla kuuntelijana ja nähdä vuosien vieriessä miten elämän polku avautuu eteenpäin myös yhteydessä Suurimpaan.

Omaan elämään mahtuu työn lisäksi omakotiasujan arkea lumitöistä ruohonleikkuuseen ja halonhakkuuseen. Ja siinä samalla Aku Ankan taskukirjarivistö jatkaa kasvamistaan.

Koulupäivystys Vilppulan yhteiskoululla

koulupäivystys, koulupastori