Vilppulan seurakuntakoti

Nuortenilta

Nuortenillassa on pientä tekemistä/toimintaa, pohdintaa ja jutustelua illan teemasta sekä hartaus.

Iltojen teemat ja sisällöt ovat vaihtelevia: välillä esillä ovat meneillään olevan kirkkovuoden ajan teemat, välillä jotain muuta ajankohtaista tai muuten vaan elämään liittyvää.

Ohjelmaosio kestää noin tunnin, jonka jälkeen on mahdollisuus jäädä pelailemaan, juttelemaan kavereiden tai työntekijän kanssa tai vaikka kuuntelemaan musiikkia.

Tuu mukaan!

Nuorisotyönohjaaja, rippikoulu, nuoret aikuiset

Virkavapaalla

Nuorteniltoja, isoskoulutusta, kouluilla avaamassa päivää tai päivystämässä, leirejä, retkiä, kohtaamisia eri-ikäisten kanssa, somea, jne. Arkeen mahtuu paljon. Vaikka enää ei ihan nuori olekaan, niin silti on mahdollista kulkea tovi toisen rinnalla. Hienoa on kohdata nuoria, olla kuuntelijana ja nähdä vuosien vieriessä miten elämän polku avautuu eteenpäin myös yhteydessä Suurimpaan.

Omaan elämään mahtuu työn lisäksi omakotiasujan arkea lumitöistä ruohonleikkuuseen ja halonhakkuuseen. Ja siinä samalla Aku Ankan taskukirjarivistö jatkaa kasvamistaan.

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.

Nuortenilta

Nuortenilta Mäntän seuriksen nuortentilassa. Ovet avautuvat klo 18.30. Tervetuloa

Ruskagospel

Koskelan yläkoulun/lukion koulupäivystys