EU-ruoan jako

EU-ruoka-apu

Vapaaehtoiset jakavat EU-ruokakasseja vähävaraisille. Mäntän seurakuntatalon sisäpiha.

Vastuualueina kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, Kolhon aluetyö.

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Kolhon aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.

Eläkeläisten palvelupäivä Mäntän seurakuntatalolla klo 10.15

Tervetuloa viihtymään yhdessä muiden kanssa. Tarjolla lounas ja kahvit.

Kolhon kirkko

Kolhon päiväkahvit

Kokoonnumme kahvin, sanan ja rupattelun äärellä joka toinen viikko torstaisin.

Vilppulan seurakuntakoti

Mustan lampaan tupa

Hengellinen ryhmä etsijöille, eksyneille ja uupuneille.