Kolhonkoulun joulukirkko

Kolhon kirkko

Kolhonkoulun joulukirkko

seurakuntapastori

Olen seurakuntamme kasvatustyöstä vastaava pappi. Papin töiden - joihin kuuluvat messut, hartaudet ja kirkolliset toimitukset - ohella vastuullani ja sydämelläni on seutumme lapset ja nuoret. Erityisesti huolehdin rippikouluista, ja olen mukana isoskoulutuksessa. Kerran kuukaudessa käyn pitämässä kunnan päivähoidossa seurakuntatuokioita esikouluikäisille. Niinä viikkoina huomaan olevani iloisimmillani.:)

Iloa minulle tuo, kun saan saan työni kautta kohdata ihmisiä eri elämän tilanteissa, jakaa ihmisenä olemisen ilot ja surut, ja olla tuomassa toivon näköaloja sekä julistaa iloista sanomaa. Tällaisena boheemina körttinä olen tätä virkaani hoitanut, ja niin lienee asian laita jatkossakin.

Tykkään pitää kynää kädessä. Kynän ollessa kädessä, saattaa sortua kiusaukseen kirjoittaa jotain. Minulla luontevimmin syntyy runoja. Muutama omakustanne-kirjakin niistä on tullut tehdyksi, ja ajoittain runojani voi kuulla lausuttunakin jossain. Kirjoittelen myös kolumneja paikallislehteen. Minut saattaa tavata keikoilla tai muissa kulttuuririennoissa. Uimahallin saunassa viihdyn hyvin, ja joskus käyn hikoilemassa myös parketilla sählymaila kädessä.

Vilppulan srk-koti

Lapsiparkki

Lapsiparkki on satunnainen tilapäishoitopaikka 0-7-vuotiaille lapsille. Kevään toiminta alkaa14.1.2020.

Iltaperhekerho

Iltaperhekerhossa leikitään ja liikutaan yhdessä.

Koskelan yläkoulun koulupäivytys

Onko sinulla kysymyksiä rippikouluista tai seurakunnan toiminnasta? Tai askarruttaako joku muu asia elämässä? Koulupäivystyksessä voit tulla tapaamaan seurakunnan työntekijää. Tule juttelemaan!