Nuortenilta

Nuortenillassa on pientä tekemistä/toimintaa, pohdintaa ja jutustelua illan teemasta sekä hartaus.

Iltojen teemat ja sisällöt ovat vaihtelevia: välillä esillä ovat meneillään olevan kirkkovuoden ajan teemat, välillä jotain muuta ajankohtaista tai muuten vaan elämään liittyvää.

Ohjelmaosio kestää noin tunnin, jonka jälkeen on mahdollisuus jäädä pelailemaan, juttelemaan kavereiden tai työntekijän kanssa tai vaikka kuuntelemaan musiikkia.

Tuu mukaan!

Koskelan yläkoulun koulupäivytys

Onko sinulla kysymyksiä rippikouluista tai seurakunnan toiminnasta? Tai askarruttaako joku muu asia elämässä? Koulupäivystyksessä voit tulla tapaamaan seurakunnan työntekijää. Tule juttelemaan!

Kolhon kirkko

Vilppulan yhteiskoulun koulupäivytys

Seurakunnan työntekijä on koululla juuri sinua varten. Työntekijä löytyy käytävältä tai pihalta. Voit tulla kertomaan päivän fiiliksen, antamaan yläfemman tai vain juttelemaan. Tervetuloa moikkaamaan meitä