JOULUKONSERTTI Klo 18 Vilppulan Mieslaulajat

Vilppulan kirkko

Vilppulan Mieslaulajien Joulukonsertti Vilppulan kirkossa

Vilppulan Mieslaulajien Joulukonsertti Vilppulan kirkossa.
Johtavat Erlend ja Kaja Jantsikene

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

Vilppulan kirkko

Kirkkonäytelmä Joulu -39. klo 13.30

Musiikillinen kirkkonäytelmä JOULU- 39.

Mäntän kirkko

Avajaiskonsertti Matti Pesonen

Sädehtivät Mäntän urut! Urkukonsertin esiintyjänä Matti Pesonen.

Rientola, Tammikoskentie 156

Kauneimmat joululaulut Rientolassa

Koko perheen kauneimmat joululaulut Rientolassa. Tarjolla myös puuroa.