JOULUKONSERTTI Klo 18 Vilppulan Mieslaulajat

Vilppulan kirkko

Vilppulan Mieslaulajien Joulukonsertti Vilppulan kirkossa

Vilppulan Mieslaulajien Joulukonsertti Vilppulan kirkossa.
Johtavat Kaja ja Erlend Jantsikene

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

Mäntän kirkko

XVII MÄNTÄN URKUVIIKKO 2019 Urkuvartti

Esiintyjinä Kaja Jantsikene, urut ja Teele Jantsikene, viulu. Urkuvartti "Romantiikan urkuteoksia".
Urkuvarttiin ei ohjelmamaksua.

Mäntän kirkko

XVII MÄNTÄN URKUVIIKKO 2019 Urkukonsertti

Esiintyjänä Hanna Koljonen, urut.
Ohjelma 10 €/konsertti. Ohjelmavihko 25 €, sisältää pääsyn kaikkiin urkuviikon konsertteihin.

Pohjaslahden riihikappeli

Viisikielisten Toivelauluilta Pohjaslahden Riihikappelissa

Sammalistontie 19. Mukana Jukka Rantanen ja Ylistysryhmä.