Joulukonsertti klo 18 Vilppulan Mieslaulajat

Vilppulan kirkko

Vilppulan Mieslaulajien Joulukonsertti Vilppulan kirkossa

Vilppulan Mieslaulajien Joulukonsertti Vilppulan kirkossa.
Johtavat Erlend ja Kaja Jantsikene
Käsiohjelma 10 €.

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

Pohjaslahden kirkko

Pohjaslahden Kauneimmat joululaulut ja joulumyyjäiset

Tule laulamaan perinteisiä ja uusia joululauluja!

Vilppulan kirkko

Perhekirkko ja lasten kauneimmat joululaulut

Perhekirkko ja lasten kauneimmat joululaulut Vilppulassa kirkolla