Uusi Alku -festarit Lempäälässä

Vuosi alkaa toden teolla festarireissulla Lempäälään.

Lähdetään viettämään mukavaa festaripäivää Lempäälään.:)

Reissu maksaa 15 € sisältäen matkat, liput ja yhden lämpimän ruokailun ulkona. Maksu kerätään matkalla.

Alustava aikataulu; Lähdemme klo 11.45 Vilppulan seurikselta ja klo 12.00 Mäntän seurikselta.
Koska päivä on pitkä ja järjestäjän järjestämä ulkoruokinta vasta klo 17.30, niin pysähdymme matkalla tauolle, jonka aikana jokaisella on mahdollisuus haukata jotakin joko omalla kustannuksellaan tai omilla eväillään.

Ilmoittautuminen alkaa joulukuussa.

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.

Kolhon kirkko

Nuortenilta