Mustan lampaan tupa

to 16.1. kello 17.00 - to 16.1. kello 21.00
Vilppulan seurakuntakoti

16.1 Mustan Lampaan tupalaiset on kutsuttu vierailulle Juupajoen pikku kirkkoon yhteiskristilliseen tilaisuuteen. Lähtö kimppakyydeillä klo 17.00 Vilppulan seurakuntakodilta.

Hengellinen ryhmä ihmisille, jotka kamppailevat tai ovat kamppailleet riittämättömyyden, päihde- tai mielenterveysongelmien, uupumuksen tai muiden taakkojen kanssa. Jos koet olevasi musta tai eksynyt lammas, tule mukaan ja katso olisiko tämä ryhmä sinulle mieleinen paikka levähtää kristillisen sanoman äärellä. Illassa hartaus, hengellisiä lauluja, keskustelua, rukousta, teetä. Saa osallistua keskusteluun, mutta saa myös olla vaan ja kuunnella jos siltä tuntuu. Kysele kyytiä jos sinun on vaikea päästä Vilppulaan.

Vastuualueina kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, Kolhon aluetyö.

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Kolhon aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.