Kristittyjen ykseyden rukouspäivä

su 19.1. kello 13.00 - su 19.1. kello 15.00
Kolhon kirkko

Kristittyjen ykseyden ekumeenisen rukousviikkoon 18.-25.1. liittyvä tapahtuma

Mukana on kristittyjä ainakin kolmesta tunnustuskunnasta:  luterilaisia, ortodokseja ja helluntailaisia.

Lyhyitä puheita, yhteistä rukousta ja laulua. Lopuksi kahvit.

Sydämellisesti tervetuloa aivan jokaiselle!

kappalainen, diakoniatyön ja lähetystyön vastaava teologi

Vapaapäivät yleensä maanantai ja tiistai.

Aloitin kappalaisen tehtävissä elokuussa 2019, joten aika uusi työntekijä olen Mänttä-Vilppulassa.

"Jumalan tunteminen on elämän tärkein ja perustavin asia." Näin alkaa kirkkomme Katekismus. Siksi ihmisen on viisasta turvautua Jeesukseen Kristukseen. Luterilaisen uskonopin kulmakiviä ovat nämä kiteytykset: Yksin armosta, Kristuksen tähden ja uskon kautta. Tämä merkitsee, että ihmisen ei tule eikä hän voi ansaita pelastumistaan, vaan Jumalan armahdus riittää. Jumalan Poika on uhrikuolemallaan sovittanut koko maailman syntivelan Jumalan edessä. Pyhän kasteen sakramentin ja evankeliumin sanan välityksellä ihminen tulee osalliseksi Jumalan pelastavasta rakkaudesta. Armosta. Kun turvaudumme Jeesuksen pelastustyöhön, luotamme Jumalaan. Näin uskon kautta kuka tahansa ihminen ja milloin vain saa omistaa armon aarteet. Silloin ihminen on autuas ja osallinen ikuisesta elämästä.

Vapaa-ajalla harrastan brasilialaista jujutsua.