Pawson -raamattupiiri

Vilppulan seurakuntakoti

Tervetuloa opiskelemaan Vanhaa Testamenttia.

Pawson -raamattupiirissä joko opiskellaan David Pawsonin kirjoittamaa 'Raamattu avautuu' kirjaa Vanha Testamentti avautuu tai niitä löytöjä ja kysymyksiä, joita ryhmän jäsenillä on.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt

Tänä vuonna emme järjestä avovastaanottoja. Voit varata ajan diakoniatyöntekijälle lähettämällä sähköpostia jaana.kekkonen@evl.fi tai virve.pihlajamaki@evl.fi. Kerro yhteystietosi, ruokakunnan koko sekä vapaamuotoinen kertomus taloudellisesta tilanteestasi. Diakoniatyöntekijä ottaa sinuun yhteyttä kertomuksesi mukaan.

Vilppulan seurakuntakoti

Lähimmäisentuvan joulumyyjäiset

Tule myymään tai ostamaan jouluisia käsitöitä sekä leivonnaisia. Tarjolla myös joulupuuro 5 €.Halutessasi varata pöydän ota yhteyttä Leena Mäkiseen p.040 5824543.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt