Miesten ilta

Tammirannan seurakuntakoti

Tule miesten kanssa parantamaan maailmaa ja tutkimaan sanaa!

Miesteniltoja pidetään Tammirannan seurakuntakodilla syksystä kevääseen parillisen viikon keskiviikkona. Kuudelta saunaan ja seitsemältä tutustumme Raamatun miesten elämään. Varsinkin lauteilla ajatuksia vaihdetaan niin päivänpolttavista asioista kuin yleisemmistä elämänkysymyksistä. Laulamista ja rukoistakin on todistettavasti harjoitettu jonkin verran.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt

Tänä vuonna emme järjestä avovastaanottoja. Voit varata ajan diakoniatyöntekijälle lähettämällä sähköpostia jaana.kekkonen@evl.fi tai virve.pihlajamaki@evl.fi. Kerro yhteystietosi, ruokakunnan koko sekä vapaamuotoinen kertomus taloudellisesta tilanteestasi. Diakoniatyöntekijä ottaa sinuun yhteyttä kertomuksesi mukaan.

Vilppulan seurakuntakoti

Lähimmäisentuvan joulumyyjäiset

Tule myymään tai ostamaan jouluisia käsitöitä sekä leivonnaisia. Tarjolla myös joulupuuro 5 €.Halutessasi varata pöydän ota yhteyttä Leena Mäkiseen p.040 5824543.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt