Majataloilta, Elämä Kristuksessa

Mäntän kirkko

Elämä Kristuksessa, ahdasta vai avaraa. Tervetuloa nauttimaan lämminhenkisestä illasta mielenkiintoisten vieraiden kanssa!

Majataloillassa sanaa, rukousta, musiikkia, tarinoita, pientä naposteltavaa ja yhdessä oloa. Vieraina illan aihetta ihmettelemässä vankilapastori Vesa Mäkelä ja lauluntekijä Jussi Taipale. Mukana Jukka Rantanen ja ylistysryhmä. Illan juontaa diakoniatyöntekijä Jaana Kekkonen.

Vastuualueina kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, Kolhon aluetyö.

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Kolhon aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.