Koskelan yläkoulun koulupäivytys

Muu tila

Onko sinulla kysymyksiä rippikouluista tai seurakunnan toiminnasta? Tai askarruttaako joku muu asia elämässä? Koulupäivystyksessä voit tulla tapaamaan seurakunnan työntekijää. Tule juttelemaan!

Muu tila

Vilppulan yhteiskoulun koulupäivytys

Seurakunnan työntekijä on koululla juuri sinua varten. Työntekijä löytyy käytävältä tai pihalta. Voit tulla kertomaan päivän fiiliksen, antamaan yläfemman tai vain juttelemaan. Tervetuloa moikkaamaan meitä

Nuortenilta