Sanajumalanpalvelus STRIIMAUS

Mäntän kirkko

Pyhäpäivän aihe: Kärsimyksen sunnuntai.
Jumalanpalvelus toimitetaan suljetuin ovin ja striimataan seurakunnan facebook-sivulle. Löydät linkin seurakunnan kotisivuilta www.mantta-vilppulanseurakunta.fi. Et tarvitse kirjautumistunnuksia seurataksesi live-videota.
Jumalanpalveluksen jälkeen kirkko on avoinna tunnin ajan (klo 11-12) hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Noudatamme poikkeusolojen määräyksiä. Kirkossa ei saa olla yhtä aikaa yli 10 hengen joukkoa ja etäisyyttä on oltava reilusti. Tilojen puhtaudesta pidetään erityistä huolta.

Pyhäpäivä: 5. paastonajan sunnuntai
Tekstit: Psalmi: Ps. 43:2-5, 1. lukukappale: Jes. 65:1-3, 2. lukukappale: Ef. 2:12-16, Evankeliumi: Luuk. 13:31-35
Pyhäpäivän aihe: Kärsimyksen sunnuntai
Alttarikynttilät: 2
Liturginen väri: Violetti
Mäntän kirkko
Liturgi: Selkee Pauli
Saarnaaja: Selkee Pauli
Kanttori: Jantsikene Kaja
Suntio: Mäkinen Tarja
Musiikkiryhmä: Kuorojen osallistuminen peruttu koronavirustilanteen vuoksi. (Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoro, Koraalikuoro)
Virret: 80 / 712 / 715 / 940 / 274 / 517 / 275 / 907
Kolehti: Evankelisen lähetysyhdistys - ELY ry:n työn tukemiseen kotimaassa sekä Virossa ja Venäjällä tehtävään lähetystyöhön. Evankelinen lähetysyhdistys - ELY ry
Rippiryhmä kolmosen osallistuminen jumalanpalveluksen peruttu!
Messu muutettu sanajumalanpalvelukseksi ja kanttori Hanna Penttisen läksiäiset peruttu koronavirustilanteen vuoksi.