Pääsiäisaskartelupussien jako

ma 30.3. kello 10.00 - ma 30.3. kello 11.30
Vilppulan seurakuntakoti

Pääsiäisaskarteluja koteihin

Vilppulan seurakuntakodin kerhotilan oven vieressä on haettavissa pääsiäisaskartelupusseja koteihin. Pussissa on kolme askartelua. Jos pussit on loppunut ja jäätte ilman, niin soittakaa lastenohjaajille.

lastenohjaaja

Työhöni kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja erilaiset kirkot, tapahtumat ja leirit perheille. Tärkeää työssäni on välittää sanomaa rakastavasta Jumalasta niin lapsille kuin perheille. Haluan myös tukea perheitä kristillisessä kasvatuksessa.

Parasta työssäni on lasten iloiset silmät ja naurun kikatus. Iloitsen siitä kun kerhossa lapset saavat uusia kavereita ja kun perhekerhossa aikuiset luovat uusia ystävyyssuhteita.  Hyvät työkaverit ovat myös suuri rikkaus.

Vapaa-ajallani tykkään lukea (erityisesti dekkareita) ja kutoa villasukkia.

vastaava lastenohjaaja

Työni on seurakunnan lapsityön organisointia, suunnittelua ja toteutusta yhdessä lapsityön tiimin kanssa sekä yhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen ja esikoulun kanssa. Työssäni saan kohdata paljon erilaisia lapsia sekä perheitä kerhoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Tarjoamme heille mahdollisuuden pyhään ja hiljentymiseen.

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta koirani kanssa, käyn jumpassa ja vietän aikaa perheeni sekä ystävien kanssa.